Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Geannuleerd

  Geannuleerd
 3. zou u mij een mai willen sturen u kunt mij heel hard helpen. Ik ben ook gedupeerd r.ito@Live.nl
 4. ZOu u mij een PM kunnen sturen ik heb dezelfde problemen, hoe meer mensen hoe beter en krachtiger.
 5. prepaid van lebara (klachten )

  Waarschijnlijk was dat een actie, dus je koopt 5 euro beltegoed en je krijgt 10 dus die 5 euro is een half jaar lang geldig terwijl die andere 5 10 dagen geldig is.
 6. Het toestel moet de Amerikaanse netwerken aankunnen, alle Quadband toestellen zijn hier geschikt voor. De Alcatel 10.16 is ook geschikt voor de 1900 frequentie en kan dus in de VS gebruikt worden.
 7. Mijn dochter is voor langere tijd naar Engeland. Heeft een Tele2 abonnement. Ik wil dit graag omzetten naar een Engels abonnement met behoud van haar Nederlandse nummer. Is dit mogelijk? Hoe kan ik dit het beste doen?
 8. prepaid van lebara (klachten )

  ook ik waardeer tijdig op na een melding met 46 Euro beltegoed; 5=10 genomen dus zou dat 56 Euro btg zijn. 1 week later SMS u hebt nog 2 euro btw. Ik heb een uitdraai gemaakt van de nummers en duur in de tussenlggende periode. 10:33 minuten: voor 56 E; dat is duurder dan internetten via een satelietverbinding :-( Nergens een klacht in te dienen of een restitutie te krijgen. Tijd voor RADARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
 9. Helaas moesten wij vanwege autopech vanuit Belgie met de Audi hulplijn bellen. Op de Audisite staat: Ook in het buitenland kunt u het gratis nummer bellen, u hoeft alleen een '0' toe te voegen: 00800-2834 4857. Bij thuiskomst bleek dat Tele2 25 cent per minuut heeft gerekend hiervoor ,waardoor ik een rekening heb van 150 euro. We zijn op geen enkele wijze gewaarschuwd hiervoor. Heb thuis de Tele2 klantenservice gebeld en werd daar 25 minuten aan de lijn gehouden, waarna de mevrouw zei me niet te kunnen helpen. Ze snapte het ook niet. Schandalig, maar moet ik dit accepteren?
 10. Mevr

  Dat zou geen enkel probleem moeten zijn.
 11. Mevr

  Ik wil weten of ik op vakantie in italie gewoon kan bellen en sms-en? Ik heb een galaxy en vodafoonprovider.hartengroet gonny
 12. beltegoed op

  lebara is nu met oplichting bezig ,2 dagen geleden nog 15,45 euro beltegoed vandaag geen beltegoed ik heb alleen naar lebara gebeld dit is gewoon oplichting diefstal meer kan ik hier niet over zeggen . ga gelijk naar andere provider en ben meer dan 10 jaar klant bij lebera dieven zijn het
 13. Het principe is dat je dezelfde tarieven betaalt als in Nederland. Roam Like At Home. Voorbeeld: Valt in Nederland bellen naar Duitsland buiten je bundel, dan valt het in Duitsland bellen naar Duitsland ook buiten je bundel. Dit is mij in ieder geval door de Vodafone klantenservice zo bevestig. Maar ik zie het vaak anders in de publicaties. Zo van even het hotelletje in de buurt bellen gaat uit je NL bundel. Erg verwarrend.
 14. Ok wil een Alcatel 10.16 dual sim kopen maar wil weten of ik deze ook in Amerika kan gebruiken? In Amerika een simkaart kopen en in telefoon stoppen zodat ik (voordelig) naar Nederland kan bellen. Weet iemand dat?
 15. Alsof je Hongarije bel uit Nederland. Als je een Europa bundel daar gebruik (bv 2 euro per dag bij de Youfone) dan valt dat volgens mij wel onder die bundel.
 16. Ik heb ook een vraag. Als ik in Roemenië ben en ik wil mijn zus in Hongarije bellen ( op haar Hongaarse mobiel) met mij Nederlandse nummer welke regel is er daarvoor? Alvast bedankt
 17. Beste gast dat van de dtmf tonen had ik al begrepen. alleen is het dan vreemd dat mijn toestel het wel doet in Nederland, dus staat die DTMF aan denk ik dan?? toch? of ligt het aan het Franse netwerk die de DTMF tonen niet doorgeeft???
 18. Heeft dacht ik iets met "DTMF tonen zenden" te maken... Als dat uit staat komen de keuzeopties niet aan bij de centrale en lijkt het alsof je niets ingetoetst hebt. Waar je dat aan kan zetten verschilt per telefoon dacht ik...
 19. kan niet bellen

  Op de contactpagina van Lebara staat een telefoonnummer. Een nummer dat je kunt bellen met de Lebara simkaart (1200). Maar ook een nummer dat gebruikt kan worden als dat niet lukt.
 20. kan niet bellen

  hallo ik kan niet bellen met lebara prepaid en het ergste is dat ik ze niet kan bellen en ook geen mail kan sturen of wat dan ook. alleen facebook en twitter en dat heb ik alle 2 niet. wat een slechte service. ik heb nog 19.37 euro beltegoed en is geldig tot 26 okt 2017.
 21. Dat is niet het geval, diegene die naar uw 06-nummer belt betaalt het hele gesprek.
 22. Dagelijks word ik in deze periode gebeld door een vast nummer uit Frankrijk naar mijn 06. Zijn daar voor mij ook kosten aan verbonden?
 23. prepaid van lebara (klachten )

  Potverdrie, heb ik met 10 euro opgewaardeerd de prepaid telefoon van mn zoon heb alle mogelijke dataverbruik uitgeschakeld op de mobiel en toch neemt het saldo elke dag af.... raar raar hoe kan dit!?!?!
 24. ZakelijkeTelefonie.nl

  MTTM zit gevestigd aan de Kingsfordweg bij Amsterdam Sloterijk en de volgende personen werken er: ...... SUCCES!!!
 25. Afgelopen maand was ik op vakantie in Frankrijk en daar ging iets fout met het bellen naar Nederland als ik een bedrijf [bijv.. de ANWB] belde en ik kreeg een keuzemenu waar ik een 1, 2 of 3 moest kiezen, lukte dat niet ik kreeg de melding dat ik geen keuze had ingevoerd ik heb het verscheidene malen geprobeerd, ook met een ander toestel. elfde probleem ik heb een abonnement bij hollandsnieuwe. wie heeft dit al eens meegemaakt of weet hoe op te lossen
 26. Ik blijf het verwarrend vinden. Eerder vertelt Community: "Alleen het bellen naar het buitenland vanuit Nederland valt erbuiten." Nu staat in het antwoord: "Ja, want ook in dat geval belt u naar een buitenlands nummer". Het maakt wél verschil of ik met mijn Nederlandse nummer binnen/buiten NL ben maar blijkbaar geldt dat voor de ontvanger niet "want ook in dat geval belt u naar een buitenlands nummer". Dus als ik aan het rondreizen ben en een leuke camping/hotel vind en die bel om te reserveren en die mensen bellen mij terug om te bevestigen (ik zeg maar wat) bellen zij naar een buitenlands nummer en zijn geld kwijt. Jammer dat dat zo is.
 1. Load more activity
×