Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Of dat mogelijk is hangt af van de Tsjaadse provider. Wat het kost is ook afhankelijk van die partij. Diegene die gebeld wordt krijgt het nummer uit Tsjaad te zien.
 3. Ik zou graag weten of het mogelijk is om vanuit Nederland naar Nederland te bellen met bijvoorbeeld een abonnement wat afgesloten is met een provider in Tsjaad. En wat daar de voordelen en nadelen van zijn. Komt het landennummer van Tsjaad dan bij gebelde op de telefoon te staan?
 4. lebara sim kaart doet niet

  ik heb een gratis lebara kaart , maar zowel buitenshuis en op mijn werk heb ik geen bereik en kan dan niet bellen als mede sms& en ook niet whatsappen , ik heb dan ook helemaal geen bereik , op het werk hebben we eigen wifi code , maar dan nog heb ik geen bereik , terwijl mijn collega,s wel allemaal bereik hebben en hun telefoon kunnen gebruiken , ze hebben dan wel geen lebara , maar andere pre paid providers , wat ik van mensen in mijn omgeving hoor die ook lebara pre paid hebben , is dat ook zij geen bereik hebben met gratis lebara simkaart , wat ik wel van sommige hoor dat ze dan hun mobiele internet op hun mobiel inschakelen , maar dan zijn ze heel gauw door hun beltegoed heen , hoe kan het dat ik met lebara dan geen bereik heb buitenshuis en dus geen bereik heb , ben hier naar een telefoonwinkel geweest met mijn toestel en daar kreeg ik te horen dat het niet aan mijn telefoon ligt , maar aan lebara , ik heb een simlockvrije huawei Y5 2 toestel , en als een collega van mij zijn simkaart (van een ander provider) in mijn toestel plaatst , dan kan hij gewoon internetten op mijn toestel zonder mobiel internet op mijn toestel in te schakelen , dus is lebara dus echt slecht met bereik zo ja , dan neem ik een ander simkaart van een ander provider , weet alleen niet welke provider de goedkoopste is , Vodafone is de duurste heb ik me laten vertellen , zijn er nog meer mensen met hetzelfde probleem qua bereik buitenshuis met gratis lebara simkaart
 5. ZakelijkeTelefonie.nl

  Wat een grote oplichterspartij is Zakelijke Telefonie!! Trap er AUB niet in mensen, wij zijn al 5 jaar bezig om van het abonnement af te komen. 5 jaar geleden hebben ze ons gebeld als dachten wij KPN om ons abonnement te verlengen met korting ( onze provider toendertijd ). Een medewerker van ons heeft toen een aantal vragen met ja beantwoord aan de telefoon en toen begon de ellende en zaten we vast aan zakelijke telefonie. De rekeningen liepen maar op en de kosten die Zakelijke Telefonie berekend werden steeds hoger. Tot op de dag van vandaag krijgen we aanmalingen / dreigementen van dagvaardingen etc. We hebben zoals aangegeven meerdere malen opgezegd, via brieven, mails, telefoon enz maar komen niet van deze oplichterspartij af. Inmiddels ligt de gehele zaak bij onze rechtsbijstandverzekering welke de zaak af gaat handelen.
 6. Geannuleerd

  Geannuleerd
 7. zou u mij een mai willen sturen u kunt mij heel hard helpen. Ik ben ook gedupeerd r.ito@Live.nl
 8. ZOu u mij een PM kunnen sturen ik heb dezelfde problemen, hoe meer mensen hoe beter en krachtiger.
 9. prepaid van lebara (klachten )

  Waarschijnlijk was dat een actie, dus je koopt 5 euro beltegoed en je krijgt 10 dus die 5 euro is een half jaar lang geldig terwijl die andere 5 10 dagen geldig is.
 10. Het toestel moet de Amerikaanse netwerken aankunnen, alle Quadband toestellen zijn hier geschikt voor. De Alcatel 10.16 is ook geschikt voor de 1900 frequentie en kan dus in de VS gebruikt worden.
 11. Mijn dochter is voor langere tijd naar Engeland. Heeft een Tele2 abonnement. Ik wil dit graag omzetten naar een Engels abonnement met behoud van haar Nederlandse nummer. Is dit mogelijk? Hoe kan ik dit het beste doen?
 12. prepaid van lebara (klachten )

  ook ik waardeer tijdig op na een melding met 46 Euro beltegoed; 5=10 genomen dus zou dat 56 Euro btg zijn. 1 week later SMS u hebt nog 2 euro btw. Ik heb een uitdraai gemaakt van de nummers en duur in de tussenlggende periode. 10:33 minuten: voor 56 E; dat is duurder dan internetten via een satelietverbinding :-( Nergens een klacht in te dienen of een restitutie te krijgen. Tijd voor RADARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
 13. Helaas moesten wij vanwege autopech vanuit Belgie met de Audi hulplijn bellen. Op de Audisite staat: Ook in het buitenland kunt u het gratis nummer bellen, u hoeft alleen een '0' toe te voegen: 00800-2834 4857. Bij thuiskomst bleek dat Tele2 25 cent per minuut heeft gerekend hiervoor ,waardoor ik een rekening heb van 150 euro. We zijn op geen enkele wijze gewaarschuwd hiervoor. Heb thuis de Tele2 klantenservice gebeld en werd daar 25 minuten aan de lijn gehouden, waarna de mevrouw zei me niet te kunnen helpen. Ze snapte het ook niet. Schandalig, maar moet ik dit accepteren?
 14. Mevr

  Dat zou geen enkel probleem moeten zijn.
 15. Mevr

  Ik wil weten of ik op vakantie in italie gewoon kan bellen en sms-en? Ik heb een galaxy en vodafoonprovider.hartengroet gonny
 16. beltegoed op

  lebara is nu met oplichting bezig ,2 dagen geleden nog 15,45 euro beltegoed vandaag geen beltegoed ik heb alleen naar lebara gebeld dit is gewoon oplichting diefstal meer kan ik hier niet over zeggen . ga gelijk naar andere provider en ben meer dan 10 jaar klant bij lebera dieven zijn het
 17. Het principe is dat je dezelfde tarieven betaalt als in Nederland. Roam Like At Home. Voorbeeld: Valt in Nederland bellen naar Duitsland buiten je bundel, dan valt het in Duitsland bellen naar Duitsland ook buiten je bundel. Dit is mij in ieder geval door de Vodafone klantenservice zo bevestig. Maar ik zie het vaak anders in de publicaties. Zo van even het hotelletje in de buurt bellen gaat uit je NL bundel. Erg verwarrend.
 18. Ok wil een Alcatel 10.16 dual sim kopen maar wil weten of ik deze ook in Amerika kan gebruiken? In Amerika een simkaart kopen en in telefoon stoppen zodat ik (voordelig) naar Nederland kan bellen. Weet iemand dat?
 19. Alsof je Hongarije bel uit Nederland. Als je een Europa bundel daar gebruik (bv 2 euro per dag bij de Youfone) dan valt dat volgens mij wel onder die bundel.
 20. Ik heb ook een vraag. Als ik in Roemeniƫ ben en ik wil mijn zus in Hongarije bellen ( op haar Hongaarse mobiel) met mij Nederlandse nummer welke regel is er daarvoor? Alvast bedankt
 21. Beste gast dat van de dtmf tonen had ik al begrepen. alleen is het dan vreemd dat mijn toestel het wel doet in Nederland, dus staat die DTMF aan denk ik dan?? toch? of ligt het aan het Franse netwerk die de DTMF tonen niet doorgeeft???
 22. Heeft dacht ik iets met "DTMF tonen zenden" te maken... Als dat uit staat komen de keuzeopties niet aan bij de centrale en lijkt het alsof je niets ingetoetst hebt. Waar je dat aan kan zetten verschilt per telefoon dacht ik...
 23. kan niet bellen

  Op de contactpagina van Lebara staat een telefoonnummer. Een nummer dat je kunt bellen met de Lebara simkaart (1200). Maar ook een nummer dat gebruikt kan worden als dat niet lukt.
 24. kan niet bellen

  hallo ik kan niet bellen met lebara prepaid en het ergste is dat ik ze niet kan bellen en ook geen mail kan sturen of wat dan ook. alleen facebook en twitter en dat heb ik alle 2 niet. wat een slechte service. ik heb nog 19.37 euro beltegoed en is geldig tot 26 okt 2017.
 25. Dat is niet het geval, diegene die naar uw 06-nummer belt betaalt het hele gesprek.
 26. Dagelijks word ik in deze periode gebeld door een vast nummer uit Frankrijk naar mijn 06. Zijn daar voor mij ook kosten aan verbonden?
 1. Load more activity
×