Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. In dit geval zijn er ook diensten die er voor kunnen zorgen dat je telefoonnummer nooit wordt meegezonden, zoals bij de service van anoniembellen.nl
 3. Slechte provider! Ik heb mijn bank afgesloten voor automatische incasso maar betaal per periodieke overschrijving elke maand voor hun incasso datum van de 26e en elke maand is er hetzelfde probleem dat ze tot een paar dagen voor de volgende incassodatum mijn betaling niet kunnen vinden. Het gevolg is dat ik wordt afgesloten en dat er heraansluitingskosten worden opgevoerd die onterecht zijn en die ik eerst zou moeten betalen en het bedrag dan in mindering zal krijgen op de volgende factuur. Elke maand moet ik een bewijs sturen dat ik betaald heb want bij tele2 werkt alles met een computersysteem dat nooit verder ontwikkeld is. Er wordt nooit alles aan gedaan om op hun Coba rekening te kijken of er een niet via incasso verkregen bedrag op staat en waar het vandaan komt. Nee je kan nog ff snel via IDEAL betalen om te voorkomen dat je wordt afgesloten en bij een Incassobureau terecht komt en dat je op een lijst wordt geplaatst zodat je bij geen andere provider terecht kan. intussen zweeft je geld ergens en heb je er niets aan. Ik wil nu wel met ze het traject in want ik ben ze zat. Mensen kijk uit voor dit buitenlands bedrijf dat misbruik maakt van hun positie op onze telecom markt.
 4. Beste Alex12, Als u belt met dit nummer dan ziet de ontvanger inderdaad het land van herkomst. Dit wordt door de provider meegezonden. Je kunt dit onderdrukken door 'anoniem' te bellen, als dat tenminste een dienst is die door uw Poolse provider ondersteund wordt. Als dat lukt dan kan de gebelde persoon u niet terugbellen.
 5. Hallo, Ik heb een pools nummer met landcode 48+ maar woon in nederland. Als ik in Nederland bel naar een nederlands nummer ziet degene waar ik naar bel dan nog dat de herkomst van het telefoontje polen is?
 6. Neem contact op met consuwijzer. Kijk op www.consuwijzer.nl
 7. Je kunt de voicemail van Simyo niet handmatig instellen. Ik zie dat hij doorschakelt naar mijn eigen nummer, met nummer 0653 ervoor. De voicemail wordt al geactiveerd na 20 seconden. Simyo zegt dat dit niet anders ingesteld kan worden. Mijn oma kan zo snel de telefoon niet opnemen! Enige mogelijkheid is dat je elke keer als je mobiel aanzet de code 12339 moet bellen om de voicemail geheel uit te zetten. En 12331 om weer aan te zetten als je toestel uitzet. Erg omslachtig! Simyo zegt dat het niet anders kan maar bij andere providers kan dat wel de tijd wijzigen. Volgens mij kan dat ook bij KPN. Dat is nota bene het netwerk waar Simyo op zit! Naar mijn idee wil Simyo graag dat een gesprek zo snel mogelijk tot stand komt zodat het hun 💰 in het laatje brengt!
 8. Tele 2: mijn mobiel staat vermoedelijk op voorkeuze netwerk naar Tele 2. In sommige gebieden is het netwerk van T-Mobile veel sterker. Maar dan gaat hij alsnog naar Tele 2. Op sommige mobiele telefoons kun je de voorkeuze netwerk uitzetten. Kun je dit wijzigen? Ik heb de Nokia 1. Na update van Android zie ik dat alle netwerken van T-Mobile en Tele 2 onder één naam staan: Tele 2. Ook zie ik niet meer welke netwerken ik ontvang: 2G, 3G of 4G.
 9. Ik heb mijn Huawei P30 lite aan mijn dochter gegeven en ben overgestapt naar een Samung Galaxy A50. Heb voor de zekerheid een back-up gemaakt van de Huawei voordat de clone uitgevoerd was. Daarna de Huawei teruggezet naar fabrieksinstellingen, omdat dochter stond te wachten op de telefoon. Het back-up bestand is weggeschreven naar Back-ups in de cloud van Google. Tot mijn verbazing bleek de clone niet juist uitgevoerd te zijn, geen probleem dacht ik vanwege de back-up in Google Drive. Nu blijkt dat de Galaxy geen enkele mogelijk biedt de back-up over te zetten. Is er misschien iemand die een oplossing weet de back-up terug te zetten, in de back-up zeer belangrijke beveiligde informatie . Het zou me veel zoekwerk besparen. Groet, A. Schuurman
 10. Dit levert geen problemen op. Alleen bij data only tablets moet je een data only abonnement afnemen. Maar als het toestel regelmatig gebruikt wordt om mobiel mee te bellen dan wordt het door de providers als telefoon gezien.
 11. Een nieuwe tablet wil.ik kopen. Een Samsung Galaxy tab 5e. Hiermee wil ik mobiel gaan bellen, whatsappen en sms,en. Voordat ik de aankoop doe wil ik de mogelijkheden onderzoeken. Technische is het.mogelijk te gaan bellen. Ik vraag me af of het door de regels en voorwaarden van telecom providers toegestaan is? Heb jij hier een idee over?
 12. Vraag over het volgende, waar ik me heel erg over verbaas. Mijn S9 heeft dual sim. Sim 1 is prive nummer van T-mobile. Sim 2 is zakelijk nummer van Youfone. Nu heb ik al diverse keren gehad dat een klant mij belt op mijn prive nummer, als ik vraag hoe men aan dat nummer komt en men geeft de bron, dan staat daar gewoon mijn zakelijk nummer. Nu heeft iemand het mij ook laten zien in zijn historie op zijn telefoon. Hij belde mij om 11:57 zakelijk, en bij mijn historie kwam hij binnen 11:57 op prive. Er is geen doorschakeling actief en dit gebeurt maar soms. Nu is dus de vraag. Hoe kan dit? en hoe voorkom ik dit? Ik zie graag reacties want dit is zo raar en zeker ongewenst.
 13. Ja dat kan! Het is alleen vrij prijzig, je betaalt € 2,55 per minuut. Gebeld worden is niet veel goedkoper, € 2,04 per minuut. Wij geven vaak het advies een sms'je te sturen, vanuit Gambia betaal je daar echter € 0,77 voor, per stuk (ontvangen is gratis). In onze buitenland informatie kun je dit terugvinden: https://www.bellen.com/bellen-buitenland/vanuit-tarieven/gambia/kpn-prepaid-buiten-eu Als je van plan bent veel te gaan bellen, dan kun je beter ter plekke een simkaart kopen of via wifi bellen. Doe je dit niet, zorg er dan voor dat je voldoende beltegoed hebt.
 14. Kan ik mobiel bellen met mijn KPN-mobiel vanuit Gambia naar Nederland?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...