Jump to content

admin

Administrators
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

admin last won the day on June 13 2014

admin had the most liked content!

About admin

 • Rank
  Administrator

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 1. Nee hoor, dat is ook voorbij gelukkig! Let wel, dit geldt alleen voor EU-landen!
 2. Je kunt je abonnement gewoon door laten lopen. Deze wordt doorgaans niet 'zomaar' stopgezet.
 3. Nee, dat is niet waar. T-Mobile zegt op haar website: 'Vanaf 13 juni kun je de belminuten, sms’jes en MB’s van jouw abonnement of PrePaid ook in de EU, IJsland en Noorwegen gebruiken. Is je bundel op? Dan betaal je voortaan hetzelfde buiten-de-bundeltarief als in Nederland.'
 4. Ga nu naar https://www.bellen.com/mobiel/eigen-nummer-opvragen. Op onze site hebben we nu een artikel geschreven speciaal voor dit onderwerp.
 5. Zie ook onze veelgestelde vragen over abonnmenten
 6. Mocht u tevreden zijn met uw huidige toestel, kijk dan ons op onze vergelijker voor sim-only abonnementen. Hier kunt u de beste deal voor u inzien op basis van uw verbruik. http://www.bellen.com/vergelijken/sim-only Met vriendelijke groet, Het team van Bellen.com Voor onafhankelijke en actuele vergelijkingen!
 7. Kunt u iets meer vertellen over uw situatie? Ziet u in uw adresbalk de volgende link staan http://www.bellen.com/vergelijken/abonnement ? In de linkerkant van de site onder "Verfijn je keuze" Staat de optie "wis alle filters" als u deze aan klikt zou u meerdere providers moeten zien in uw overzicht. Komt u er zo uit? Zo niet dan horen wij het graag.
 8. Wil je weten wat providers doen bij internet zonder bundel en wat het beleid is bij internet buiten de bundel? Bellen.com heeft uitgezocht wat er standaard gebeurt als je databundel op raakt. Of je daarna voordelig verder kunt internetten door je MB's aan te vullen bijvoorbeeld. En of je ook kunt internetten als je geen internetbundel hebt afgenomen. Wat zijn jouw ervaringen hiermee?
×
×
 • Create New...