Jump to content

JanWever

Geregistreerde gebruiker
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 1. JanWever

  Play Store Nokia Lumia 535

  Op de Nokia Lumia 535 staat Windows Phone als besturingssysteem. Google Play Store hoort bij Android. Het is dus niet mogelijk om Google Play Store te installeren op een Nokia Lumia 535.
 2. Er zijn regels voor. "Heeft u na 1 januari 2013 een nieuw contract afgesloten of uw contract vernieuwd? Dan krijgt u altijd een waarschuwing als u het eind van uw databundel nadert. Bijvoorbeeld wanneer u 80% of 90% van uw bundel heeft verbruikt. Meestal stuurt de aanbieder hiervoor een sms. Bij echt oude contracten (ruim voor 1 januari 2013) krijgt u niet altijd een waarschuwings-sms." Kijk voor meer informatie: http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/telefonie/regels-voor-kosten-mobiele-telefoon
 3. JanWever

  huawei p7 of sony xperia Z3?

  De Z3 is al uit (16GB). Ik weet niet wat jouw budget is, maar er zit een enorm prijsverschil tussen die twee toestellen. Dus zonder die informatie kunnen we denk ik weinig zeggen.
 4. JanWever

  reclame

  Doorloop de (voor jou relevante) stappen die op deze pagina staan vermeld: http://mens-en-samenleving.infonu.nl/communicatie/109904-afmelden-voor-ongewenste-reclame-doe-je-zo.html
 5. JanWever

  prepaid van lebara (klachten )

  Kijk hier voor de internetinstellingen voor jouw specifieke toestel: http://www.lebara.nl/InternetInstellingen#/
 6. JanWever

  eigen nummer opvragen?

  Probeer eens: *#61# te 'bellen'. Dan krijg je een scherm op je telefoon te zien met daarin allemaal getallen, de laatste tien zijn jouw telefoonnummer. Je moet hiervoor de voicemailfunctie wel hebben geactiveerd (maar dat is vaak wel zo).
 7. JanWever

  Krijg Mc Afee niet weg.

  Ik ken de app niet goed (zojuist even snel bekeken). Volgens mij moet je geen vinkje zetten bij Apparaatbeheer Activeren, hierdoor is deze ook niet geactiveerd. Probeer vervolgens via de Google Play Store de app van McAfee te verwijderen, in plaats van via de drie puntjes in de app zelf.
 8. JanWever

  Ben geheugen kwijt

  Je zou bij de instellingen kunnen kijken waar de opslagruimte naartoe is gegaan om vervolgens de data gericht te kunnen verwijderen. Anders kun je ook nog het kaartje helemaal formatteren of herstellen, bijvoorbeeld zoals Nick uitlegt.
 9. JanWever

  Contacten weg op een Huawei Ascend G510

  Dat doe je door naar www.google.com/contacts te gaan en in te loggen met hetzelfde Google account als ingesteld staat op jouw telefoon. Het kan misschien zijn dat de telefoonnummers staan/stonden opgeslagen op de simkaart en nu er een sd-kaart in de telefoon zit de telefoon de contacten probeert in te laden vanaf de sd-kaart.
 10. JanWever

  Contacten weg op een Huawei Ascend G510

  Als je je Google account hebt gekoppeld aan de telefoon: staan de contacten daar (check via de webbrowser: google.com/contacts) nog wel met een telefoonnummer opgeslagen?
 11. JanWever

  geen mails meer binnen

  Het kan het zijn dat jouw mailapp 'kapot' is als je wel notificaties krijgt maar deze niet ziet in de app. Heb je recentelijk een update geïnstalleerd? (wellicht zonder jouw medeweten dmv een automatische update?) Anders zou je een alternatieve app kunnen proberen om mail uit te lezen. Ook zou je nog kunnen proberen om een mailaccount te verwijderen en opnieuw toe te voegen.
×