Jump to content

Redactie

Moderators
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Redactie last won the day on July 10 2014

Redactie had the most liked content!

About Redactie

 • Rank
  Redactie Bellen.com

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bellen.com

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 1. Hoi Maureen, Samsung biedt veel verschillende toestellen. Zie https://www.bellen.com/mobiele-telefoon/samsung voor alle Samsung telefoons. De nieuwste versies staan bovenaan de lijst. De gehele Galaxy-lijn is geschikt voor bellen, sms'en en e-mailen. Je kunt de telefoons ook onderling vergelijken. Klik op een toestel en vink het hokje van vergelijk telefoon aan. Zoek vervolgens een nieuwe telefoon en voer hier dezelfde handeling uit. Welk product (prepaid of sim only) het meest geschikt is hangt af van je gebruik. Bij zowel een sim only of prepaid product kun je een nieuwe telefoon kopen. Bij een abonnement kun je een telefoon kiezen. De kosten van de telefoon zijn verwerkt in de maandprijs en eventueel eenmalige kosten. Het advies is om gebruik te maken van onze Belwijzer om te kijken welke product het beste bij je verbruik past. Voor de tarieven in de VS is het handig om ook onze buitenland vergelijking te gebruiken, zie het kopje buitenland > tarieven bellen vanuit het buitenland. AH Mobiel rekent voor een sms bericht € 0,76, gebeld worden kost € 1,93 per minuut met een starttarief van € 0,07. Voor internetten met AH mobiel dien je een bundel af te sluiten of gebruik maken van wifi.
 2. Hallo Anjo, er is naast de 8 GB ook een 16 GB variant van de Sony M4 aqua: https://www.bellen.com/mobiele-telefoon/sony/xperia-m4-aqua-16gb. Als je een navigatiesoftware gebruikt die kaarten lokaal opslaat, of veel foto's, muziek en video's hebt is een 16 GB toestel aan te raden. In jouw geval zou je muziek, foto's en video's op een extra SD-kaart kunnen zetten.
 3. Nee, helaas die is er niet. Op http://www.bellen.com/mobiel/prepaid-geldigheidsduur vind je meer info over houdbaarheid.
 4. Voor zover wij weten alleen de grote providers: KPN, Vodafone en T-Mobile.
 5. Lijkt me typisch een vraag voor een telecomexpert of iemand die veel kennis heeft van afwikkeling roaming gesprekken/sms.
 6. Inderdaad, met een duosimkaart heb je 2 nummers. En als je geen toestel hebt waar 2 simkaarten in kunnen, heb je ook 2 telefoons nodig. Maar dit nadeel weegt in mijn ogen niet op tegen het prijsvoordeel. Ik zou tegen je Nederlandse vrienden/familieleden zeggen dat ze je op je Duits nummer moeten bellen, anders betaal jij de kosten vanaf de grens als je gebeld wordt.
 7. Als ik het goed begrijp heb je een Duits Aldi abonnement+ naar ik aanneem een Aldi Wolfgang toestel. Dat komt goed uit want alle Wolfgang smartphones hebben duosim, hetgeen inhoudt dat je 2 simkaartjes in 1 toestel kunt gebruiken. Bel je vanuit duisland naar Nederland dan ben je het voordeligst uit met je Duitse Aldi simkaart en ben je in Nederland, gebruik dan je Nederlandse simkaart. Dat kan er eentje van Aldi Talk zijn, maar ook van een andere goedkope sim only aanbieder, zoals Simyo of Ben. Zij bieden maandcontracten, zit je dus geen jaar aan vast. Vergelijk daarvoor het aanbod op Bellen.com (Sim only vergelijker). Hopelijk ben je hiermee voldoende geholpen. Laat anders gerust weten als je niet begrijpt hoe het allemaal werkt met die roamingtarieven. Op Bellen.com kun je daar overigens meer achtergrondinformatie over vinden.
 8. Een simkaart voor alleen dataverkeer bestaat, alleen staat het over het algemeen niet aangegeven als een sim voor alleen data, je kunt namelijk ook met het tegoed bellen. Met dat tegoed kun je vaak ook databundels afnemen bij de provider. Enkele providers die deze constructie aanbieden zijn Hi (want 'wie belt er nou nog'?), T-Mobile, MTV Mobile en Telfort (alle sim only). vVelal is data gebruiken in het buitenland duurder dan in Nederland vanwege de roamingtarieven. Wat misschien een betere optie voor je is, mits je een dual sim toestel hebt, is om een simkaartje te kopen in het land waar je op dat moment verblijft, zo internet je altijd voor het voordeligste lokale tarief.
 9. Bedoel je een simpel (=eenvoudig) abonnement of een abonnement van de provider Simpel? In het laatste het geval: internet per 50 MB voor 2,50 euro (afronding per 50 MB wordt per maand berekend). Dit staat bij de tariefinformatie onder 'buiten bundeltarieven', beetje vreemd, als je geen internetbundel hebt.
 10. Vodafone heeft laten weten dat dit heeft te maken met de sterkte van de binnen netwerkdekking.
 11. We zullen dit navragen en komen er z.s.m. op terug!
 12. Normaal gesproken zou dit gewoon moeten kunnen, het lijkt erop alsof er hier sprake is van een technisch probleem. Wij raden in dit geval aan om rechtstreeks contact op te nemen met de provider.
 13. Je bedoelt dat je je voicemail door iemand anders wilt laten inspreken?
×
×
 • Create New...