Jump to content

Simyo uit jarenlange ervaring met 3 prepaids de goedkoopste tot nu toe.


Guest Harry

Recommended Posts

Ik ben al jaren klant bij Simyo met 3 Prepaids abbo"s en vind dat ik tot heden aan toe het goedkoopste uit ben met Simyo wat telefonie betreft. Maar ook wat service betreft. Zelfs bij het per ongeluk door mij aanklikken van een dagbundel 24 uur mobill internetten heb ik mijn geld terug gekregen. Degene die klagen dat men geen contact kan krijgen met Simyo moeten eens naar hun eigen Simyo site gaan en daar inloggen op contact opnemen, je klacht deponeren dan heb je binnen 3 werkdagen antwoord en dan word je klacht ook fatsoendelijk door Simyo behandeld, geen enkel probleem. Ik ben 74 jaar oud en ik weet best slecht van goed te onderscheiden!! Maar dit is bij Simyo goed geregeld. En neem nou maar van mij aan dat ik het weten kan, ik gebruik al mobile telefonie van af de eerste dag, dat wil zeggen toen wij hem nog ingebouwd hadden in de auto en als je uit de auto moest dan moest je zo"n zware knots van een telf: meeslepen, maar het werkte. Sindsdien enige providers gehad, ze waren niet slecht, maar Simyo is tot nu aan toe de goedkoopste en de BESTE!!!!! Gr: Harry uit Kerkrade.

Link to comment
Share on other sites

Guest Harryheeftgelijk!

Ik ben al jaren klant bij Simyo met 3 Prepaids abbo"s en vind dat ik tot heden aan toe het goedkoopste uit ben met Simyo wat telefonie betreft. Maar ook wat service betreft. Zelfs bij het per ongeluk door mij aanklikken van een dagbundel 24 uur mobill internetten heb ik mijn geld terug gekregen. Degene die klagen dat men geen contact kan krijgen met Simyo moeten eens naar hun eigen Simyo site gaan en daar inloggen op contact opnemen, je klacht deponeren dan heb je binnen 3 werkdagen antwoord en dan word je klacht ook fatsoendelijk door Simyo behandeld, geen enkel probleem. Ik ben 74 jaar oud en ik weet best slecht van goed te onderscheiden!! Maar dit is bij Simyo goed geregeld. En neem nou maar van mij aan dat ik het weten kan, ik gebruik al mobile telefonie van af de eerste dag, dat wil zeggen toen wij hem nog ingebouwd hadden in de auto en als je uit de auto moest dan moest je zo"n zware knots van een telf: meeslepen, maar het werkte. Sindsdien enige providers gehad, ze waren niet slecht, maar Simyo is tot nu aan toe de goedkoopste en de BESTE!!!!! Gr: Harry uit Kerkrade.Eindelijk iemand die ook erg tevreden is net als mij!!!!!!!!!!!!!
Zelf heb ik ook simyo prepaid en ik moet zeggen!: 10 cent per minuut en dan nog per seconde berekenen!!?... dat is de allergoedkoopste prepaid die je kan krijgen :""D en wanneer ik naar me verbruik kijk op `mijn simyo` dan klopt ook echt alles! en het lijkt wel alsof me beltegoed nooit weg gaat ;`)

ik ga nooit meer weg bij dit bedrijf!!! <``3

en als ik een berichtje stuur naar de klantenservice dan krijg ik briefjes die me goed op de weg helpen! :``) en de bereik is erg goed <`3

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Guest Tevreden KPN klant

De service van simyo is belachelijk slecht. En ook nog eens onklantvriendelijk.Dus ik weet niet waar jullie die woorden vandaan halen en de internet is eens traagEn het bellen ben ik niet tevreden mee. En die sms sturen duurt ook eens erg langEn wat mij al helemaal stoort is dat je alsnog door kan bellen wanneer je beltegoed opraakt. Want het beltegoed hoort op is op te zijn

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...