Jump to content

Gratis mobiel bellen


Jurbri

Recommended Posts

De Euphony tarieven zijn iniedergeval niet erg concurrerend.280 min. voor € 15,- :OAlleen voor de mega beller/smser zijn ze voordelig met €40,- per maand. Wel max. 2400 min/sms per maand, dus zo onbeperkt is dat ook weer niet.Met deze kortingsactie moet je 10 andere klanten ronselen met hetzelfde belgedrag als jijzelf, voordat je gratis kan bellen: http://www.euphony.nl/site/korting/formules.phpKan ik beter echt werken Geplaatste Afbeelding

Link to comment
Share on other sites

Weer eentje die niet goed leest: Voor 15 Euro 80 minuten gewoon, onbeperkt sms, 500 minuten onderling, 100 mB en als je ook vast en mobiel neemt ook nog eens 2500 minuten binnen het gezin. En dat is voor je anderen "ronselt". Dus wel goed lezen, storm in een glas water!!!

Link to comment
Share on other sites


" test-Aankoop: sluit geen contract af bij Euphony

De Belgische consumentenorganisatie Test-Aankoop raadt iedereen af om een abonnement af te sluiten bij telecomaanbieder Euphony. De organisatie zou minder voordelig zijn met tarieven dan door verkopers wordt voorgesteld, aldus Test-Aankoop"
Zegt dit genoeg of niet? Geloof niet in alle gladde praatjes van hen die zich "consultant" noemen. Die gaat het primair om het vullen van hun eigen zakken en niet die van de argeloze gebruiker.
Link to comment
Share on other sites

Ik heb een sim-only gehad bij Simyo, beviel heel goed en heb dit ook aangeraden bij vrienden die dit ook namen, hier kreeg ik niks voor bij Simyo. Wanneer ik hetzelfde doe bij Euphony dan krijg ik hier wel wat voor in de vorm van korting op mijn eigen mobiele rekening, dat is toch fantastisch? Of zie ik het nu helemaal verkeerd? Terwijl ik blijf bellen via het goede netwerk van KPN!

Link to comment
Share on other sites

Hahaha, ooit een telecomwinkel binnengelopen waar het aanbod zo goedkoop was als het werd voorgesteld?! Dat dat ook wel eens gebeurt bij Euphony is te verwachten, ook daar zit wel eens iemand tussen die niet helemaal oprecht werkt maar die ligt er zo uit. In een telecomwinkel wordt het echter gestimuleerd; daar krijg je vrijwel altijd dát aanbod dat de winkel het meeste aan commissie oplevert.

Link to comment
Share on other sites

Zelfs bellen.com maakt zich daar schuldig aan: Tik maar eens 2200 minuten en 2200 mB in in de vergelijker: Euphony is veel goedkoper dan de goedkoopste volgens bellen.com

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...