Jump to content

Nieuw Zeeland


Guest Peter

Recommended Posts

Bij navraag bij klantenservice van Vodafone, bleek dat men met prepaid (aanschaf in nederland) in Nieuw Zeeland niet kan bellen. Wel kan men sms versturen en ontvangen. Je dient daar een prepaidkaart te kopen. Dit i.v.m. een ander soort netwerk. Het schijnt dat dit ook voor veel andere landen geldt.

Gr.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
Guest Pieter

Idd Peter, als je een dual-band toestel bezit moet je idd een prepaid kopen ter plaatse. Indien je gewoon een Tri-band(900/1800/1900 netwerk)of Quad-bandtoestel bezit is bereik geen probleem.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Medewerker(ster) bij Vodafone vestigingen zijn onvoldoende (mijn ervaring) op de hoogte over de (on)mogelijkheden die je hebt met bellen vanuit Nieuw-Zeeland naar Nederland. Tevens zijn medewerker(ster)ter plaatse (Auckland)onvoldoende op de hoogte wat de mogelijkheden zijn met onze prepaidtelefoons. Je kunt ook eventueel je eigen beltegoed opwaarderen, zorg dat je je (indien Postbank)TAN-codes bij je hebt. Is erg makkelijk als je beltegoed drijgt op te raken.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Met mijn vodafone pp in Nieuw Zeeland bellen en gebeld worden was geen enkel probleem. Heb de hele vakantie (8 weken) genoeg bereik gehad en ook de lokale opwaardeerkaarten werkten prima... het voordeel van Vodafone dat ook de buitenlandse opwaardeerkaarten van Vodafone werken. Soms is het beter om niet naar een netwerkwinkel te gaan!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...