Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Peter

Nieuw Zeeland

Recommended Posts

Guest Peter

Bij navraag bij klantenservice van Vodafone, bleek dat men met prepaid (aanschaf in nederland) in Nieuw Zeeland niet kan bellen. Wel kan men sms versturen en ontvangen. Je dient daar een prepaidkaart te kopen. Dit i.v.m. een ander soort netwerk. Het schijnt dat dit ook voor veel andere landen geldt.

Gr.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Pieter

Idd Peter, als je een dual-band toestel bezit moet je idd een prepaid kopen ter plaatse. Indien je gewoon een Tri-band(900/1800/1900 netwerk)of Quad-bandtoestel bezit is bereik geen probleem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Wim

Medewerker(ster) bij Vodafone vestigingen zijn onvoldoende (mijn ervaring) op de hoogte over de (on)mogelijkheden die je hebt met bellen vanuit Nieuw-Zeeland naar Nederland. Tevens zijn medewerker(ster)ter plaatse (Auckland)onvoldoende op de hoogte wat de mogelijkheden zijn met onze prepaidtelefoons. Je kunt ook eventueel je eigen beltegoed opwaarderen, zorg dat je je (indien Postbank)TAN-codes bij je hebt. Is erg makkelijk als je beltegoed drijgt op te raken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Martin

Met mijn vodafone pp in Nieuw Zeeland bellen en gebeld worden was geen enkel probleem. Heb de hele vakantie (8 weken) genoeg bereik gehad en ook de lokale opwaardeerkaarten werkten prima... het voordeel van Vodafone dat ook de buitenlandse opwaardeerkaarten van Vodafone werken. Soms is het beter om niet naar een netwerkwinkel te gaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...