Jump to content

Aanvraag Tele2 4 weken vertraagd


Guest MSLourens

Recommended Posts

Guest MSLourens

Bij het aanvragen van een Tele2 alles-in-1 (glasvezel) pakket werd ons gezegd dat het twee maanden zou kunnen duren, dus dat we een paar dagen later pas onze oude provider moesten opzeggen, om een buffer te hebben. Twee maanden en een paar dagen later hebben we nog niks vernomen van Tele2, dus hebben we maar even gebeld. Ze hadden geen idee hoe het zat met de aanvraag, maar er zat wat vertraging in het verwerken van de Glasvezel aanvragen, dus het kan een week langer duren.
Een week later nog steeds niks gehoord, dus weer gebeld. De aanvraag was naar de desbetreffende (niet via de telefoon te bereiken) afdeling gestuurd, met een verzoek om contact met mij op te nemen voor een update. Dit zou een paar dagen kunnen duren.
Een paar dagen later, nog niks gehoord. Nu is het al ruim twee weken te laat! Nog geen enkele actie ondernomen door Tele2 om ons op de hoogte te brengen van alle vertagingen. Wat blijkt? Er was iets misgegaan bij het verwerken van onze aanvraag op het hoofdkantoor (alsof ik dat zelf niet al had kunnen raden...). De aanvraag heeft een slinger gekregen, het hoofdkantoor zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Twee weken later nog geen internet/televisie/telefoon. Nog geen update. Nog geen excuses. Willen ze ons wel als klant? Waarom worden we genegeerd? Waarom wordt er niet even contact gezocht, met de welgemeende excuses?
Na ruim vier weken vertraging waren we het zat en stopten we de aanvraag, wat genoteerd werd in ons dossier. Toch kregen we na nog een week een telefoontje van de monteur, om een afspraak te maken voor de aansluiting. VIJF WEKEN TE LAAT!!!

Ten einde raad hebben we een klachtenbrief opgesteld, waarin alle contactmomenten staan vermeld, met elke belofte die tijdens het gesprek is gedaan. Nu, weer drie weken later, is de brief nog niet eens in behandeling genomen, laat staan dat ze de moeite hebben genomen om even te bedanken voor de brief. Het is echt onbeschrijflijk, de incompetentie van de klantenservice!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...