Jump to content

beeindigen Vodafone contract


Rien

Recommended Posts

Al diverse jaren heb ik een abbonement lopen bij Vodafone. Nooit geen problemen gehad en altijd tevreden geweest. Omdat ik weinig mobiel bel had ik dit contract via een aanbieding bij de anwb afgesloten.

Helaas werd de samenwerking tussen de ANWB en Vodafone beeindigd en moest ik gaan kijken wat ik zou gaan doen. Nog contact gehad met Vodafone maar wat hun mij konden bieden was voor mij gewoon te duur. Ik heb toen een contract bij T-Mobile afgesloten.

Ik had gekozen voor nummerbehoud en mijn contract zou ingaan binnen drie maanden en zodra mijn contract bij Vodafone afliep, dat was 11 september. Tot mijn verbazing kreeg ik echter van T-mobile een SMS dat ik per 29-07-2013 weg kon bij Vodafone.

Nu krijg ik echter de laatste rekening binnen van Vadofone en ik viel van min stoe, ik moet de volle mep betalen van 29-07-2013 t/m 11-09-2013, zelfs de actiekorting die ik had is vervallen. De medeqwerking die ik bij Vodafone kreeg was schandalig, kort samengevat niet zeuren gewoon betalen. Vodafone geeft een nummer gewoon aan een andere provider zonder mijn toestemming in de contract periode. Ander providers nemen eerst contact met je op en geven aan dat dit niet mag of dat je het anders moet afkopen.

Vodafone dus niet. Gelukkig gaat T-mobile nu deze kosten op zich nemen, iets wat ik dus zeer klantvriendelijk noem. En wat Vodafone betreft, hier gan ik dus nooit meernaar toe. ok zal ik het abbonement van mijn vrouw gaan beeindigen zodra het afloopt bij Vodafone.

En als er ooit iemand wilt overstappen naar Vodafone zal ik dit zeker afraden!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...