Jump to content

Simkaart advies nodig


Mr.WJCA

Recommended Posts

Hoi,

Me vrouw heeft een Klein telefoontje namelijk de Alcatel one Touch D1016, nu wil ze graag een simkaart er in zodat ze kan gebeld worden, en heel misschien een telefoontje plegen.

maar welke simkaart is dan handig, kosten moeten lekker laag zijn, maar kun je zomaar elke kaart er in duwen, want de telefoon is zover ik begrijp echt puur alleen bellen en dan zelfs nog 2g geloof ik (3g en 4 g kan die dus niet) kan bijvoorbeeld de simkaart van Simpel er in (2,50 per maand) of de 1 euro van de Hema? gaat dat werken?

 

Alvast bedankt.

Link to comment
Share on other sites

Voor zover wij weten kunt u elke simkaart gebruiken. Uitzondering is Tele2, daar kunt u alleen klant worden als u over een 4G telefoon beschikt omdat deze provider een andere techniek gebruikt om de gesprekken af te handelen. 

U krijgt, als u een nieuwe aansluiting aanvraagt, een simkaart in 3 maten zodat het kaartje in elk toestel past.

HEMA verkoopt alleen prepaid, het tegoed en het nummer zijn onbeperkt houdbaar als er in ieder geval elke 12 maanden opgewaardeerd wordt. Dat kan al met € 5. Een minuut bellen kost € 0,12.

Simpel levert abonnementen, het abonnement voor € 2,50 per maand is inclusief 100 minuten, maar ook met 250 MB. Die MB's hoeven niet gebruikt te worden.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Ben al sinds 2016 bij youfone voor een simonly abb, ben toen overgestapt van telfort naar youfone puur omdat het goedkoper was en dezelfde KPN dekking heeft. Je hebt een handige youfone app waar je overzichtelijk alles kan inzien. Mijn voowaarde bij de keuze voor een goedkopere provider was oa de mogelijkheid om een data of bel plafond in te stellen. En dat kan gelukkig bij youfone heel makkelijk. Je kan zelfs een maximum aangeven tot welk bedrag je buiten de bundel max wil uitgeven. Geen wachtrij bij de klantenservice, je bent zo geholpen. Snelle afhandeling van bestelling, nummerbehoud regelen zij verder allemaal en jij hebt geen omkijken. Met de geweldige spaaractie kan je youcoins sparen, wat mij veel voordeel heeft opgeleverd bij het aankopen van extra mbs of min. Via de vriendendienst kan je 10 euro korting krijgen bij je bestelling waardoor je eigenlijk een deel van je aansluitkosten niet meer hoeft te gaan betalen.
+ snelle bestelling
+ kpn netwerk
+ data en bel plafond in te stellen
+ lekker goedkoop
+ spaardienst
+ flexibel in het kiezen van een maand, jaar of 2jarig contract

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...