Jump to content

T610 kopen in de US


Guest Eric Gadzonidus

Recommended Posts

Guest Eric Gadzonidus

Ik ga binnenkort naar de US en heb een ouder NL toestel met KPN abonnement. Denk erover in de US goedkoop een T610 te kopen. Ziet iemand bezwaren? Kan daar gewoon mijn simcard in en kan ik em zonder problemen ook gebruiken als ik terug ben in Nederland?mvrgroet Eric

Link to comment
Share on other sites

Guest rob groeneweg

zoi in principe geen enkel probleem zijn.

echter wel opletten dat je een simlock vrij toestel koopt. de speciale aanbiedingen in de usa i.c.m. lokaal abonnement kunnen ook van een simlock voorzien zijn.

advise: gewoon in de winkel vragen of je je sim kaart in het toestel mag stoppen om te kijken of het werkt. indien je op het netwerk kan aanloggen en telefoneren werkt het dus.

check ook even of de versie voor de amerikaanse markt ook tri-band is (900/1800/1900) zal ongetwijfeld zo zijn, maar controleren is beter.

enige nadeel zie ik dat als er iets met het toestel is. ericsson accepteert hem natuurlijk voor reparatie, maar je zult dan waarschijnlijk rechtsreeks naar ericsson moeten. een nederlandse winkel zal niet staan te springen om service te verlenen op een toestel wat ze niet verkocht hebben.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...