Jump to content

1cellnet 8 cent internationaaal bellen


Guest martijn

Recommended Posts

Martijn: het kan aan mij liggen, maar op het eerste gezicht kan ik weinig voordeel ontdekken. Het komt mij voor dat men dan aanzienlijk duurder uit is dan met b.v. mobiel 1649.Laat je ons zien wat via de door jou aanbevolen weg een gesprek vanaf een willekeurige Nederlandse mobiele provider naar b.v. een mobiel nummer in Belgie, Duitsland of Engeland TOTAAL per seconde zou gaan kosten? En wat je daar allemaal voor zou moeten doen?

Alvast bedankt.

Link to comment
Share on other sites

Guest martijn

beste jan,

de kosten per minuut staan inderdaad alleen op de site maar voor mobiel bellen naar het buiten land vind ik het nog steeds erg goedkoop plus dat je binnen nederland ook voor 5 dollar cent per minuut kan bellen is toch erg goedkoop.

eker met deze dollar gif/wink.gif

Link to comment
Share on other sites

Martijn: je vermijdt kennelijk zeer zorgvuldig, antwoord te geven op mijn vragen. Mag ik dat, mede op grond van de volgende kritiek, verdacht vinden?a. De door jouw voorgespiegelde tarieven zijn apert onjuist. Bellen naar vaste lijnen in Nederland blijkt tenminste 10 dollarcent per minuut te kosten (dat is dan alleen het deel wat je aan 1CellNet moet betalen, maar wat komt daar nog bij voor je eigen provider?), en bellen naar NL mobiel tenminste 56 dollarcent per minuut (zelfde opmerking).

b. Op die site is niet helder te krijgen wat het een potentiele KLANT (dus NIET zgn. Consultants of Affiliates) EERTST (US$99) en vervolgens ook ELKE MAAND (US$20 per 4 weken, of meer?) zal gaan kosten om tegen die "fantastische tarieven" (naar mobiel: werkelijk fantastisch, want zo duur heb ik het nog bij geen enkele Nederlandse provider gevonden) te mogen gaan bellen.

c. Last but not least: door Amerikaanse contacten werden bedenkingen m.b.t. 1CellNet geuit. Kennelijk geniet dat bedrijf daar zeer bijzondere belangstelling van zowel overheid als consumentenorganisaties, en meestal betekent dat niet veel goeds.Derhalve vooralsnog dringend advies aan iedereen: BLIJF DAAR IN `S-HEMELSNAAM MET JE VINGERS VAN AF !!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...