Jump to content

Nieuwe inbelnummers en Carrie Pre Select


Guest Has van Goethem

Recommended Posts

Guest Has van Goethem

Ik wil graag even de aandacht vestigen op een nieuw ontstaan probleem. Kpn heeft onlangs een nieuwe nummerreeks voor internet-inbelnummers (0676-nummers)ingesteld. Het leuke echter is, dat die nummers niet via carriers te bereiken zijn, erger nog; Als je preselect (of spaarstand, ofzo) hebt ingesteld, kan je deze nummers nooit bereiken, niet als je gewoon belt, niet als je 1655 draait (waardoor het gesprek normaal gesproken via KPN zou moeten lopen). Dubbelslag KPN; Alle internettikken worden bij hun afgerekend en mensen die willen internetten moeten Carrier Pre Select afmelden.

Link to comment
Share on other sites

Guest rene landsheer

Nee hoor, dat klopt niet: Je moet juist niks bijzonders doen, die nummers lopen normaal net zo als 0800 en 0900 nummers. Probeer daar maar eens 1655 voor te zetten dan werken ze ook niet, maar als je niks doet komen ze gewoon op de KPN factuur te staan.

KPN halen rotstreken uit maar dit geintje is er niet een van.

Link to comment
Share on other sites

Guest Has van Goethem

Inderdaad, zo zou het moeten werken. Helaas is het tot nu toe nog vaak zo dat het niet op die manier werkt. Het is niet zeker of dat aan specifieke inbelnummers ligt, maar het is zeker zo dat het in sommige gevallen helemaal niet lukt om het nieuwe inbelnummer naast CPS te gebruiken. KPN zal dus zijn CPS-switch moeten controleren, omdat niet alle 0676 nummers uitgefilterd worden.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...