Jump to content

aanbieders via 0900 (Teledump, Telediscount)


Guest Andy F

Recommended Posts

Niet in de tarievenlijst staan de aanbieders Teledump en Telediscount. Dit zijn geen 16xx-select-carriers maar je belt een 0900-nummer, dat komt op je KNP rekening. Het tarief verschilt per bestemming, en er zijn dus verschillende 0900-numers voor de verschillende tarieven/bestemmingen.

Op het moment zijn deze aanbieders allebei stukken goedkoper dan alle 16XX-carriers voor bijv. Duitsland(vastnet,daluren).

Nadeel is dat je betaalt zodra je verbinding hebt met het 0900-nummer, ook als er niemand opneemt.

Voordeel is dan weer dat je je niet hoeft in te schrijven, dus geen persoonsgegevens afgeven en geen automatische incasso.

(bij de weg: in Duitsland werken bijna alle carriers op deze manier: call-by-call, dus niet aanmelden en via de Telekom faktuur betalen. Je kunt via `bellen.com`-achtige websites een dagoverzicht afdrukken wie wanneer waarheen het goedkoopste voorkiesnummer heeft)Zijn er nog andere aanbieders dan alleen Teledump en Telediscount die op deze manier werken?Enniewee, doe er uw voordeel mee!

En als er nog een aanbieder is dan roep het hier even?groeten van Andy

(tarieven: www.teledump.nl , www.telediscount.nl )

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest N.Musolff

Telediscount zijn oplichters!! Dus niemand zou beter deze 0900- numers gebruiken! Ik had naar Duitsland voor 17:15 minuten 6,56 euro`s moeten betalen, dit gewoon teveel!! Veel te duur dus!!!

Ik had een e-mail naar Teledicount gestuurd vervolgens geen antwoord ontvangen. Dus geen 0900 nummers want dit is eigen risico!!!!

Link to comment
Share on other sites

BelBOB is zo`n andere aanbieder (www.belbob.nl), zelfde principe als Teledump.

En Andy, heb je soms vanaf mobiel gebeld? Die kosten komen er nog bovenop. Bij bellen vanaf vast is het errug goedkoop (en ook als je vanaf je mobiel naar bv belgie wilt bellen).Groetjes,

Ron

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...