Jump to content

Van ISDN naar een gewone lijn met ADSL (KPN)


Guest Rob Staal

Recommended Posts

Guest Rob Staal

Ik heb nu ADSL via een ISDN lijn. Wij willen thuis van de ISDN af maar wel ADSL behouden. En dan dit op de KPN-site:U wilt ADSL via uw ISDN-aansluiting omzetten naar ADSL via een gewone aansluiting. Wij willen u wijzen op de nadelen hiervan:

Er kan geen garantie gegeven worden dat u na remigratie ook daadwerkelijk ADSL van KPN kunt krijgen omdat de centrale, waar u op aangesloten wordt, in de tussentijd vol kan raken, of om andere redenen niet beschikbaar is.

U moet een nieuw ADSL-modem en splitter aanschaffen, uw huidige modem en splitter zijn namelijk niet geschikt voor een gewone aansluiting. U betaalt opnieuw aansluitkosten.

U moet wachten op de factuur waarbij deze remigratie is doorgevoerd (!!!!), voordat u ADSL aan kunt vragen. Dit duurt minimaal 2 maanden. (????)

U raakt alle voordelen van ISDN kwijt.Dit is toch gewoonweg niet meer normaal?

Dus raakt men mij kwijt als ADSL-klant want twee maanden geen verbinding en een hoop kosten en dat terwijl de rekeningen al hoog zijn. Je zou meer service verwachten met een migratie en dat migratie van een gewone lijn naar ISDN zeer vlot kan.

Wordt het dan toch weer internetten via de kabel en een andere telefoonaanbieder opzoeken?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...