Jump to content

Japan


Guest Dennis

Recommended Posts

Guest Dennis

Het werk erg goed overal bereik geen klachten umts systeem is goed er werkt hier echt niets anderst dan dit,tot nu toe

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Als piloot kom ik regelmatig in Japan. Met dat UMTS gaat het `redelijk`. Soms heb ik enige tijd geen contact, maar meestal wel. Ben er nog niet achter of het aan de locatie ligt of aan een (tijdelijke) fout in de provider.
Heb ook een prepaid Japanse mobiel gekocht (Vodafone, zo`n 3500 Yen), maar alweer spijt van. Na drie maanden is je tegoed (3000 Yen) verlopen en moet je nieuwe kopen. Zonde als je dit niet opgebruikt... Anders kan het wel lonen. Als je alleen bereikbaar wilt zijn en zelden zelf belt vanaf je mobiel, gebruik dan gewoon een UMTS-toestel uit Nederland... Sayoonara!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Guest www.reislijst.nl

Met een UMTS toestel icm met Vodafone kan je gratis Vodafone passport aanvragen. Dan betaal je 25 cent per minuut met een starttarief van 79 cent. Of een bellen in buitenland blok voor 5 euro per kwartier. Gebeld worden is dan een vast tarief van 79 cent.
Scheelt nogal wat vergeleken met de pakweg 2 euro per minuut die je anders betaalt. Dit kan ook met Vodafone Prepaid, dus als je een simlock vrij toestel hebt is dat ook een slimme oplossing.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...