Jump to content

Mali


Guest willy van bakel

Recommended Posts

  • 2 months later...
  • 1 year later...
Guest Marcel Coenen

Simyo prepaid werkt niet in Mali.
Simyo (KPN-dochter) toont op haar website een tarief voor mobiel bellen in Mali. Bij navraag kan Simyo dit niet bevestigen, geeft geen enkele garantie en zegt slechts: gewoon proberen en zien of het lukt.
Omdat Simyo in het buitenland gebruik maakt van de roamingovereenkomsten van haar moeder (KPN), dezelfde vraag aan KPN gesteld. Het letterlijke antwoord van KPN: "Volgens onze informatie is het met een KPN aansluiting niet mogelijk te bellen in Mali."

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Met Aldi (Medionmobile) kan niet in Mali gebeld worden.
De klantenservice meldt het volgende: "Helaas blijkt er in Mali geen roamingovereenkomst te zijn met een lokale provider. Het zou dus kunnen zijn dat het niet mogelijk blijkt uw mobiele telefoon te gebruiken in Mali.
De voor mij beschikbare informatie is niet voldoende om antwoord te geven op de vraag of er in Mali ├╝berhaupt GSM-verkeer mogelijk is." De laatste uitspraak is onzin. Mali kent 2 mobiele providers: Orange Mali en Malitel.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Situatie in Mali januari 2011: meeste mobiele telfoons uit NL doen het niet,vanwege ontbreken van roamingovereenkomsten. Oplossing: koop (liefst via je lokale gids)een lokale SIM kaart van Orange. Kost zeer weing, 750 CFA (ca 1 euro) met ook nog beltegoed. Opwaarderen 1000 CFA, kun je minutenlang naar NL bellen. Dekkingsgraad is voor dit lege land verassend goed.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...