Jump to content

Digitenne in Den Helder


Guest Bor Wijnker

Recommended Posts

Guest Bor Wijnker

L.S.Ik woon in de gemeente Anna Paulowna in de kop van Noord Holland. Hier zijn wij (buiten Ned1-2-3) verstoken van de overige digitenne zenders.Ik heb al even in uw (zeer uitgebreide) archief gezocht maar kan er niets over vinden.

Hier in de Noordkop gaan de volgende geruchten:

1) De mast staat er nog niet (terwijl deze 3e kwartaal 2007 klaar zou zijn)

2) De mast staat er wel maar kan nog niet in gebruik omdat er geen vergunning voor is

3) De mast staat er wel maar mag niet in gebruik genomen worden omdat de Marine hier tegen is ivm storingen bij diverse radar en communicatie apparatuur.Wie weet wat er waar is, of nog belangrijker, wie weet waneer er Digitenne is in de Kop van Noord Holland?Bor Wijnker

Wallerweg

Breezand

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

onlangs is op het eiland texel in den burg de nieuwe digi tenne zender in gebruik genomen ik woon zelf in den helder zeer goede ontvangst van alle kanalen dus in anna paulowna en breezand moet het ook lukken groetjes jan

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ik heb hier in Julianadorp prima beeld (zolang er geen brommers langsrijden). Wel heb ik een buitenantenne moeten plaatsen.
Sinds Texel in de lucht is lijkt het wel alsof de signalen uit Alkmaar zijn getemperd. Bouquet 2 is vanaf Alkmaar bijna niet meer te ontvangen. Vanmiddag zal ik eens kijken of het Texelse kanaal beter is.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...